Naloge odbora za Pandolo

Pandolo je novodobna različica antične istrske igre na prostem. Odbor skrbi za delovanje na področju ohranjanja ter širjenja igre Pandolo. Običaj ohranjamo živ tudi med mladimi s predstavitvami in tekmovanji na dogodkih mladinskih, študentskih in drugih društev ter s svojo inovativnostjo pomagamo celotni skupnosti v igri. Odbor za Pandolo skrbi za izvedbo turnirja Koza Nostra ter drugih prijateljskih turnirjev v organizaciji društva.

V pomladnih in poletnih mesecih se člani društva aktivno udeležujemo turnirjev in dogodkov na prostoru Istre, Štajerske ter Prekmurja.

 

Odbor za Pandolo kontaktirate prek This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , vse Pandolo aktivnosti spremljate prek spletne strani društva, podvige Panda United pa tudi prek Facebok strani (facebook.com/pandaunitedpandolo). V desnem meniju pa si lahko ogledate več o naših ekipah, do sedaj osvojenih lovorikah itn...

 

Stran uporablja piškotke, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo

Sprejemam
Facebook

Sledite nam tudi na uradni facebook strani KŠD Dolga Štorija.

Youtube

Oglejte si videoposnetke na našem uradnem kanalu na portalu Youtube

Postanite podpornik

Želite postati naš podpornik?

Kontaktirajte nas!

Pišite nam

Bi želeli sodelovati z nami, vas zanimajo naše aktivnosti?

Pišite nam na

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Postani član!

Včlani se v KŠD Dolga Štorija in postani del mladega kolektiva, ki želi aktivno preživljati prosti čas ter ohranjati tradicijo in kulturno dediščino slovenske Istre.

Več o tem...

Podporniki društva

Poleg članom in sorodnim društvom, ki podpirajo naše delovanje gre posebna zahvala podpornikom društva in donatorjem naših aktivnosti.

 

 

Podporniki...

Naključne fotografije