Izleti v Istro 2013

KŠD Dolga Štorija letos pripravlja dva enodnevna izleta v Istro. Na izletih bomo lahko opazovali tipične istrske značilnosti, poseben poudarek pa bo tudi na istrki kulinariki. Predviden plan izletov:

- Brioni in Pula. Z ladjico bomo obiskali idilično otočje Brioni s Titovo vilo in živalskim vrtom. Nazaj grede sledi izlet v Pulo. Ogledali si bomo areno, Rimski slavolok, ter ostale mestne znamenitosti. Izvedba izleta je predvidena za april 2013

- Motovun, Grožnjan, Hum in Kotli. Odpravili se bomo v osrčje Istre. Obiskali bomo umetniški mesteci Motovun in Grožnjan, si ogledali najmanjše mesto na svetu Hum in si ogledali pravi Istrski kanjon v vasici Kotle. Izlet bo izveden v mesecu oktobru, v času zorenja  tartufov, zato sledi pogostitev v tipični istrski konobi.

 

Stran uporablja piškotke, da vam lahko omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo

Sprejemam
Facebook

Sledite nam tudi na uradni facebook strani KŠD Dolga Štorija.

Youtube

Oglejte si videoposnetke na našem uradnem kanalu na portalu Youtube

Postanite podpornik

Želite postati naš podpornik?

Kontaktirajte nas!

Pišite nam

Bi želeli sodelovati z nami, vas zanimajo naše aktivnosti?

Pišite nam na

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Postani član!

Včlani se v KŠD Dolga Štorija in postani del mladega kolektiva, ki želi aktivno preživljati prosti čas ter ohranjati tradicijo in kulturno dediščino slovenske Istre.

Več o tem...

Podporniki društva

Poleg članom in sorodnim društvom, ki podpirajo naše delovanje gre posebna zahvala podpornikom društva in donatorjem naših aktivnosti.

 

 

Podporniki...

Naključne fotografije